Grynte Christiansen

Fredag morgen skulle jeg være i Randers 8.15, så ungerne blev vækket 7.10 og nåede kun at blive smidt i tøjet inden de blev afleveret i børnehaven. Der var boller med honning og marmelade til morgenmaden i børnehaven, så der var slet ingen brok.

Fredag aften gik mig og Karen en lille tur før aftensmaden, men den blev endnu mindre end beregnet, for langsomt tussende på vejen kom et pindsvin gående. Sådan en skal ikke være ude på den tid af dagen, så vi tog ham med hjem. Karen synes godt nok det var lidt underligt at dele klapvogn med et pindsvin…

Jeg ringede til Pindsvinevennerne og da der var frygteligt langt til deres plejere blev vi enige om at Grynte blev hos os natten over og indtil lørdag aften. Det var en han, så der var ikke sultne unger nogle steder og han var rigelig stor til ikke at være ved at dø af sult (1050 gram). Så vi gik ned og købte noget kattemad til ham og placerede ham i soveværelset i en kæmpe papkasse med et stort håndklæde og en masse aviser.

Han både spiste og drak og sked og rumsterede rundt hele natten – nok til at jeg smed ham ud på badeværelset i stedet for.

I eftermiddags tog jeg ham så ud på badeværelset, hvor han viste at han gik fint og hurtigt og da han stadigvæk så fin ud og havde spist godt, så blev han sat ud i haven her efter aftensmaden. Han blev sat ud i et fint pindsvinehus vi har lavet til ham – så håber vi han får lyst til at blive boende.

Ellen synes det var rigtig spændende med sådan en gæst – men det var nu også hyggeligt at moster Ane kom på besøg til frugt og aftensmad. Der blev læst højt og hoppet på trampolin og generelt hygget.

This entry was posted on Saturday, August 11th, 2012 at 20:51 and is filed under Ellen, Familie, Karen, Moster Ane, Natur. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply