Tilbage til hverdagen

Så er det hverdag igen. Ellen har måtte vækkes mellem 8.30 og 9.00, mens Karen er stået op klokken 8. Dejligt.

Det er gået fint med at starte op i børnehaven igen – Ellen har været lidt træt om aftenen og Karen har vist lidt droppet det der middagslur, men ellers går det fint. Karen havde kastet op en enkelt gang i mandags, men da det kun var en enkelt gang og hun ikke virkede syg fik vi bare en besked om det da vi hentede. Og der har da heller ikke været noget siden. Vi tilskriver det en gyngetur og vaskede regntøjet.

Karen er ved at stoppe med amningen – der går flere morgener hvor hun ikke viser interesse, så det planlægges at jeg skal starte på noget absolut anti-amningsmedicin i næste uge.

Karen lavede en god en i går. Hun havde tabt et stykke rugbrød på gulvet, men havde noget i begge hænder. Resolut bøjede hun sig ned – med strakte ben – og spiste brødet direkte fra gulvet. Der er godt nok noget mere fleksible i den alder. 🙂

Ellen har leget lidt med næstnabodrengen i dag, men hun er ikke så god til det der med de sociale spilleregler endnu, så det endte i tårer.

This entry was posted on Wednesday, August 8th, 2012 at 20:51 and is filed under Børnehave, Ellen, Guldkorn, Karen, Legetøj, Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply