Pasbilleder

Det er altså ikke nemt at tage pasbilleder af børn. Ellen er nem nok – men Karen! Når man siger hun skal lukke munden snerper hun den helt sammen. Nu får jeg dem her skrevet ud og så må vi håbe der er en af hver af dem der kan godkendes. Vi skal jo være klar til at tage til Canada midt i juli…

I går var mig og Ellen på vej til Randers for at handle og vi måtte lige en smut forbi Randers Regnskov, for Ellen kunne ikke helt huske hvordan en skorpion så ud og så kan hun jo ikke passe på dem, når vi nu skal ud hvor der er sådan nogle. 🙂

Pasbilleder

This entry was posted on Monday, June 3rd, 2013 at 13:35 and is filed under Ellen, Ferie, Udflugt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply