Lidt blandet

Karen har vasket kameraet, så der er lidt begrænset af billeder. Men her de lidt af de få der er.

Ellen har været rigtig syg. Kaste op ud over sengen-syg. Stakkels pige. Hun havde godt nok klaget over hovedpine, men vi troede det bare var fordi hun ikke havde drukket nok. Men da hun så var på vej i seng stod det bare ud af hende. Og igen da hun havde været i bad. Ugen efter blev Kåre syg og var syg næsten en uge. Syg nok til at vi havde ham ved vagtlægen og ungerne fik en uplanlagt overnatning hos farmor og farfar.

De har også været hjemme ved mormor og morfar en weekend – de var bl.a. i Fårup Sommerland. Det kunne de sjovt nok godt lide. 🙂

Jeg har været på gigtsanatoriet i Skælskør en uge, hvor Kåre var alene hjemme med dem. Det gik vist fint.

This entry was posted on Monday, June 3rd, 2013 at 13:24 and is filed under Ellen, Familie, Farmor og farfar, Ferie, Hverdag, Karen, Mormor og morfar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply