Mere sne!

I morges da mig og Ellen vågnede sneede det. Ellen stod op før mig og kom stolt ind i soveværelset med alle hjerterne fra juletræet – så kunne vi ellers hænge julehjerter op igen.

Jeg besluttede mig for at køre i vuggestuen alligevel, men jeg valgte IKKE at køre til Randers for at købe en julegave til Ellen.

Da det var hentetid var der kommet meget sne, så bilen blev stående og jeg hentede Ellen på slæde. Det var et stort hit og da vi kom hjem lavede vi en snelanterne til at byde far velkommen hjem.

Hun har simpelthen været så sød hele aftenen og har hjulpet med at rydde op. Og da jeg bad hende om at gå ud og lukke Siri ind gik hun ud, åbnede døren og råbte “kom så, Siri”. Da jeg sagde at det var ved at være sengetid, kravlede hun selv op i sengen og bad om at få sengetøj på. Hun er altså nem.

This entry was posted on Tuesday, December 22nd, 2009 at 19:52 and is filed under Hverdag. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply