Juletræspyntning

Ellen og Siri startede morgenen med at vælte juletræet… Heldigvis var der ikke kommet pynt på endnu. Men det var en lidt underlig morgen, for Ellen vågnede tidligt og jeg var noget ved siden af mig selv, fordi jeg skulle have Siri til dyrlæge så hurtigt som muligt.

Kåre var hjemme så vi hentede Ellen sammen – på slæde. Det synes hun var sjovt.

I aften har vi pyntet juletræ. Fra starten ville Ellen gerne være med til at hænge stjerner op, men så svandt interessen stille og roligt. Men hun nåede da at hive et enkelt hjerte i stykker og det var også rigtig sjovt at prikke til alle kuglerne. Nu må vi så se hvordan juletræet ser ud efter nytår. 🙂

This entry was posted on Monday, December 21st, 2009 at 20:22 and is filed under Abekattestreger, Hverdag, Siri, Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply