Afslapning

I går slappede vi bare af. Det blev til en lille tur i skoven, men det var også det. Ellen bare løb ned af en isbelagt sti uden at falde eller være bekymret – ret imponerende.

I dag har Kåre ligget i sengen hele dagen og jeg har haft Ellen med i skole og ud for at bytte en julegave og købe lidt fyrværkeri.

Ellen har haft nogle frygtelige hidsighedsanfald i dag. Først i BabySam, hvor hun skulle med videre og væk fra trappen – Ellen synes at trapper er noget af det sjoveste. Så hun lagde sig ned og skreg. Jeg stod bare og kiggede på hende og spurgte til sidst om hun troede hun fik noget ud af det. Så rejste hun sig og tog mig i hånden og så kunne vi komme videre. Og igen da hun skulle i bilen og igen da vi skulle hjem fra biblioteket. Men heldigvis er jeg stadig både stædigst og stærkest!

This entry was posted on Tuesday, December 29th, 2009 at 20:12 and is filed under Hverdag, Trods, Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply