Hyggelig morgen

Ellen sover stadigvæk i sin hospitalsseng, så hun er lukket inde om natten. Men i nat havde Kåre været inde ved hende og havde glemt at lukke sengen, så i morges vågnede jeg 8.45 ved at der var en der kom listende og smuttede ind under dynen til mig. 🙂

Normalt gider hun altså ikke det der putte noget – der skal ske noget, men i dag gad hun og det var simpelthen så hyggeligt. Så vi tilbragte en lille halv time med at ligge i sengen og snakke og læse og putte. Det er altså en god måde at starte dagen på.

Da hun så kom i vuggestuen og havde afleveret madkassen i køleskabet gik vi ud til de andre. Ellen tussede lidt for sig selv, men så så bedsteveninden hende og så løb de ellers sammen ned i den anden ende af legepladsen hvor de kunne være alene. De rutchede til den stor guldmedalje – og ventede pænt på hinanden, så de kunne rutche ned sammen.

Det bliver en hård dag for Ellen, når hendes legekammerater skal i børnehave allerede til oktober/november og Ellen pænt må vente til marts eller april. De forsøger nemlig at gøre det så børnene fra vuggestuen følges ad i børnehaven og den eneste anden på Ellens alder er fra april, så vi ved ikke præcist hvornår de to skifter. Men så er det godt, at det er en integreret institution, så de ikke forsvinder helt.

This entry was posted on Friday, May 21st, 2010 at 13:20 and is filed under Legekammerater, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply