Julehygge

I går var Ellen totalt forvirret. Allerede klokken 13 stod vi nede i vuggestuen og ville have hende med hjem – det ligner jo ikke noget, når hun plejer at være den sidste. Men vi fik hende da med. Og så gik turen til Århus – det var en lang tur, for det var lidt som om vejene ikke var helt så farbare som de plejer.

Vi var blevet inviteret til julehygge på fars arbejde på Statsbiblioteket i Århus og Ellen var spændt på at se hvor far arbejdede.

Der var mange mennesker og så bliver Ellen altså lidt betuttet. Hun gemte sig under et bord – meget strategisk var det det bord hvor der stod småkager, så man kunne lige stikke en hånd op og snuppe en. 🙂 Jeg tror hun nåede at få en del småkager – men de var også gode.

Hun var også oppe i tårnet og se udsigten – man kan se rigtig langt oppe fra bogtårnet.

På vejen hjem kørte vi indenom IKEA og der var gøjen altså blevet lidt træt. Til aftensmaden insisterede hun på at hun ville have en rejemad med æg – glem alt om pommes frites, pasta og kødsovs – ungen ville have rejer!

Vi samlede bogstaver og da vi så skulle ud, kunne Ellen selv aflevere et papir og få en lille bamse i gevinst. Og selvom hun var pyldret og træt afleverede hun selv papiret og sagde pænt tak for bamsen. Så bliver moderen lidt stolt.

Imens købte Kåre en kop kaffe og en kanelsnegl, som mig og Ellen skulle dele. Og SÅ blev hun ellers hysterisk – det var HENDES kanelsnegl og den skulle i HVERT fald ikke deles. Men der gik nu ikke lang tid før hun faldt i søvn i bilen og da vi kom hjem i indkørslen ville hun gerne spise den halve kanelsnegl – jeg tror nu den var bedre da den var helt lun.

Og i nat skete det så for første gang: Der lød et BUMP efterfulgt af en ked-af-det Ellen. Hun var faldet ud af sengen. Men der gik under et minut fra Kåre gik ind til hende før hun sov igen, så det var nok ikke så alvorligt. 🙂

I dag har vi været nede at handle – på den eneste mulige måde: Kælk! Og Ellen var noget fortørnet over at springvandet ikke virkede!

This entry was posted on Saturday, November 27th, 2010 at 14:58 and is filed under Jul, Udflugt, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply