Første søndag i advent

Vi har forsøgt at jule lidt i dag, men da jeg har været meget påvirket af blodmangel i dag har der ikke været så meget energi fra min side af. Men vi har da fået hygget lidt.

Ellen ville gerne gå og piske med den røde kornel, men hun gad ikke være med til at lave kalender- og adventsdekoration. Hun satte en enkelt svamp i den ene og en grangren i den anden. Da det så kom til at der skulle lys i adventsdekorationen og synges og spises æbleskiver, så var entusiasmen straks større. 🙂

Hun har været ude i sneen og lege sammen med Kåre og Siri og her til aften har hun hjulpet med at klippe snore til de stjerner der er kommet op over hendes seng. Desværre forstår hun ikke helt (vil ikke!) at sakse kun må bruges til at klippe i snore og papir når man får lov. Så hun klipper glad i alt!

En lille film af Ellen [.mov, 13MB], som elsker at se og som hun kan se MANGE gange i træk – altid ledsaget af store grin og et højt JA!

This entry was posted on Sunday, November 28th, 2010 at 19:37 and is filed under Abekattestreger, Hverdag, Jul. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply