Fars fødselsdag

For en måneds tid siden spurgte jeg Ellen hvad far skulle have i fødselsdagsgave: “En edderkop.” – kom det uden tøven. Hmm – jeg spurgte igen en uges tid efter: “En edderkop.” Og det har hun altså holdt fast i, så vi var i IKEA for at købe en edderkop til far for halvanden uge siden. Og han blev MEGET overrasket – specielt fordi Ellen ikke har undladt at fortælle at han skulle have en edderkop hver gang vi har snakket om fødselsdagen.

I går i vuggestuen havde hun bagt fastelavnsboller til forældrekaffen på fredag – men der kom også to med hjem, så hun var meget stolt da hun kom ind for at vise mig dem. Den ene blev hurtigt delt i to – og Ellen tog den hele. 🙂

Af mig fik Kåre en Wii i fødselsdagsgave, så den skulle afprøves. Kåre blev lidt demoraliseret, da Ellen faktisk var bedre end ham til ram-fodbolden-med-hovedet-men-undgå-fodboldstøvler-og-pandahoveder-spillet. Til gengæld havde han bedre styr på hulahopringene end Ellen. 🙂

This entry was posted on Wednesday, February 23rd, 2011 at 10:12 and is filed under Ellen, Hverdag. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply