Julefrokoster

Fredag morgen vågnede Ellen skrigende – hun var så bange for vinden og regnen, der slog ind mod hendes rude. Så der måtte lige puttehygges lidt og fortælles en historie inden dagen rigtig startede.

Fredag aften skulle Kåre til julefrokost på arbejdet og det faldt i moderens lod at underholde begge unger fredag eftermiddag og aften. Ellen startede med at blive dybt ulykkelig over at have skrevet et N spejlvendt og derefter gik det hastigt ned af bakke. Det var ikke et par glade piger.

Og moderen blev ikke glad, da hun skulle i seng og opdagede at Ellen sov i hendes seng. Det er altså ikke sådan lige til at flytte 19 kilo sovende Ellen – og det er heller ikke sådan lige til at vække hende! Så jeg måtte tage til takke med Kåres seng indtil han kunne komme hjem og flytte hende.

Lørdag gik ikke meget bedre med Ellen – hun er simpelthen bare noget så udfordrende lige i tiden!

Søndag var vi alle sammen til julefrokost i Mellerup – Kallehaugerne havde inviteret til julefrokostevent. Ellen satte sig sammen med farmor og Karen sad mellem os og guffede sild og rejer – hvad mere kan man ønske sig?

Ellen nåede at blive JFF på en af cachene og hun var meget lykkelig! Så nu må vi hellere sørge for at hun får dem når hun er med og der er et.

This entry was posted on Monday, December 12th, 2011 at 10:13 and is filed under Ellen, Farmor og farfar, Geocaching, Hverdag, Karen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply