Kaffe og bedsteforældre

I torsdags var der forældrekaffe i vuggestuen. Men som noget nyt var det morgenkaffe og ikke eftermiddagskaffe. Så vi startede dagen med et lille lommelygteløb på legepladsen – det var hyggeligt, selvom der var blevet lidt lyst. Og jeg havde endda vækket Ellen! Og så var der morgenmad inde på haletudsestuen – børnene havde selv været med til at bage lusiabrød.

En af pigerne kom og satte sig på skødet af mig og bad om et glas mælk. Da jeg så tog mælkekartonen, blev jeg rettet: Det var den ANDEN mælk hun gerne ville have. Nåå, æblejuicen. 🙂

I fredags skulle Kåre til København og det nemmeste var at tage flyet fra Aalborg. Så mig og Ellen hyggede os hos mormor og morfar hele fredag. Utroligt at Ellen kan tusse rundt i butikken i flere timer uden at ødelægge noget. Alt bliver taget ned og undersøgt og sat pænt tilbage. Så det er ikke noget problem at have hende med.

This entry was posted on Sunday, December 6th, 2009 at 13:13 and is filed under Guldkorn, Jul, Legekammerater, Legetøj, Mormor og morfar, Udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply