Chokolade!

I dag kørte vi til Bjerringbro efter vuggestuetid – vi skulle nemlig købe en julegave til morfar! På vejen fik Ellen resten af sin julepose fra i går til gymnastik. Og der var altså et stykke chokolade i. Så da jeg tog hende ud af bilen i Bjerringbro var hun klistret og fyldt med chokolade. Jeg havde ikke selv fået nogle lommetørklæder med, men en venlig mand kom og gav mig et. Men sådan et stykke tørt papir rækker altså som en skrædder et vist sted når ungen er totalt grattet ind i chokolade.

Hjemme ventede pakkekalenderen med en nissehue. Det er godt nok en Cirkeline-hue, men den er rød og har en kvast, ergo er det en nissehue!

Egentlig ville jeg have taget hende med til De ni læsninger i kirken, men allerede lidt over 18 begyndte hun at blive småpyldret, så vi tog på biblioteket i stedet for.

Hun har spurgt meget efter far i dag. Men hvordan forklarer man en 20 måneder gammel pige, at hendes far er i Oxford og kommer hjem i morgen?

This entry was posted on Tuesday, December 8th, 2009 at 20:02 and is filed under Hverdag, Jul. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply