Hverdage

Der sker ikke så meget i tiden. Ellen er i vuggestue om dagen og om eftermiddagen og om aftenen hygger vi os hjemme.

I går var der haldag i vuggestuen, så de tumlede rundt i hallen og da de kom hjem var der blevet lavet julefrokost af nogle af børnehavebørnene.

I dag blev vi modtaget af en stor øgle, der ventede indenfor lågen. Og da jeg hentede Ellen 15.30 lå hun og sov sødt i barnevognen. Hun havde ikke været træt til middag, så hun var gået på legepladsen. Men så var hun også træt da hun kom ind. 🙂 Heldigvis havde de gemt en mandarin og et pølsebrød til hende.

I aften har vi været alene hjemme og Ellen har vasket mig på ryggen – det var dejligt.

For tiden kører vi lidt en magtkamp om hvorvidt Ellen selv skal tage overtøj og støvler af og sætte det på plads nede i vuggestuen. Indtil videre har jeg været mest stædig, men jeg sad også et kvarter i forgårs og ventede på hende. Men det kan da ikke passe at jeg skal gøre det, når hun nu selv kan, vel?

I øvrigt er det ikke fordi vi er totalt nudister her i huset, men hun kan så godt lide at slippe for ble og tøj når hun har været i bad. Og det er ofte der vi lige har tid og overskud til at finde kameraet.

I forgårs da hun stod ved fjernsynet kom hun til at tisse lidt på gulvet. Så bad vi hende hente noget toiletpapir og tørre op efter sig. Og sørme om ikke hun gik ud, hentede toiletpapir, tørrede op og gik ud og smed papiret i toilettet. Dyyyygtig pige!

This entry was posted on Friday, December 11th, 2009 at 20:25 and is filed under Hverdag, Trods, Udvikling, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply