Alene hjemme

I onsdags hentede jeg Ellen i Biersted, hvor hun havde haft et par gode dage hos mormor, morfar og moster Ane. Men da var hun også klar til at komme hjem til lidt mere hverdag igen.

Siden har vi bare hygget os herhjemme og Ellen har passet sin vuggestue. I går aftes skulle vi forkæle os selv, så vi fik lov til at spise foran fjernsynet. Vi skulle have kyllingeret, men det brød gøjen sig ikke om, så hun fik i stedet for tre hele rugbrødsmadder med pålægschokolade og gulerødder!

I dag har vi snakket om at far skulle med en flyver hjem og kommer hjem til os i morgen. Pludselig kommer Ellen styrtende ind, mens hun råber “nu kommer den, nu kommer den”. Der var lige kommet et fly hen over huset og så var far slet ikke kommet! Det var altså også for dårligt!

Men han skulle komme til Billund klokken 22.45 og så er det med lufthavnsbus til Århus og taxa videre hertil (der går hverken tog eller busser så sent). Så han skulle gerne være her omkring klokken 2 i nat. 🙂

This entry was posted on Friday, July 9th, 2010 at 20:53 and is filed under Ferie, Guldkorn, Hverdag, Mormor og morfar, Moster Ane, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply