Ballademager

I går var der gymnastik. Så snart vi kom, kom en af de andre fra vuggestuen løbende op og sagde “Hej Ellen”. Hun blev pænt stående til Ellen have fået skiftet tøj og så løb de ellers sammen ned for at indtage gulvet. Det var rigtig hyggeligt.

I dag har Ellen oversvømmet hele vuggestuen. Eller i hvert fald næsten. 🙂 Frank (en af pædagogerne) havde været ved at skifte et barn og skulle ud og havde de store med i skoven. Men han havde glemt at hejse bordet igen. Så pludselig lød der et skrig ude fra puslerummet. Alle kom løbende til, fordi de troede der var noget galt. Det var der ikke. Det var bare Ingrid (også en pædagog) der havde opdaget at Ellen sad oppe på bordet og havde åbnet på fuld blus for det varme vand – så der var vand OVERALT! Men jeg er sikker på at Ellen har hygget sig. 🙂

This entry was posted on Tuesday, November 3rd, 2009 at 22:01 and is filed under Abekattestreger, Gymnastik, Legekammerater, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply