Kedelig dag

I dag ville vi tage i Bilka og få byttet noget tøj og så en slædetur ud af banestien (der ligger nogle caches). Men da Ellen havde været med i begge Bilkas afdelinger var det helt klart, at vi bare skulle hjem!

Hun sov så lang middagslur, at det heller ikke blev til slædetur efter middagsluren, så den må vente til i morgen – men det ser nu heller ikke ud til at sneen forsvinder.

Jeg forstår ikke hvorfor hun pludselig er blevet så hysterisk med at få børstet tænder. Det har aldrig været et problem, men nu skal hun holdes fysisk fast og tvinges under skrigen og skrål. Og det er nu lidt trælst.

Vores SD-kort er stadig væk, men jeg fandt et mindre der kan bruges i en snæver vending. Så her er også et par billeder af de julegaver Ellen har lavet til os i vuggestuen:

This entry was posted on Saturday, January 2nd, 2010 at 20:20 and is filed under Hverdag, Jul, Trods, Udvikling, Vuggestuen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply